De Kattentrapeze 'Original'

  Mijn verhaal:

  Eens kreeg ik twee kittens uit het asiel. Kassie en Goessie, een stel schatten, dat zij waren. Al snel klommen zij via mijn jeans en t-shirt richting mijn gezicht. Lekker zacht en best gezellig zo’n vachtje in je nek, tja… Niet veel later moest ik iets veel ergers aanschouwen, ja daar gingen ze, zoef mijn mooie velours gordijnen in. En dat was natuurlijk niet eenmalig. Al snel kreeg ik het idee om iets te maken dat ze zelf zouden kunnen gebruiken: een eigen plek en stof om in te klauteren, waardoor je een spannende beweging krijgt. Na een paar modellen te hebben beproefd, is toen de kattentrapeze geboren. En het werkte meteen: mijn katten sprongen er zo in. Zij hadden een route door mijn woonkamer ontwikkeld en sprongen aan het einde ervan de trapeze in. Het was een genot om naar te kijken en ze leefden zich er heerlijk in uit. Nadat de trapeze ook goed door de test gekomen was bij andere katten, heb ik een productielijn opgezet...

  Over mijzelf:

  Vanaf mijn vroege jeugd ontwikkel ik textielproducten. Ik ben opgeleid als technisch mode ontwerper en ondernemer. Gedurende de jaren heb ik ervaring opgedaan met het ontwikkelen van producten; van een vaag idee tot concreet product dat geschikt is voor consumenten. 

  Ik ben ontwikkelaar van stijlvolle, functionele producten van textiele stoffen en gerelateerde materialen, met het daarbij horende conceptuele ontwerp. Ik ben betrokken bij de hele keten van initieel idee, tot commercialisatie en het in de markt zetten van het product. Dit is een tijdrovend proces, waarin ik probeer alle onderdelen van de productieketen te optimaliseren; ook de onzichtbare kanten van het productieproces zoals een groene en ecologische manier van werken. Ik ben altijd op zoek naar originaliteit, authenticiteit en eenvoud.


  Van der Wurff produkties is de bedrijfsnaam waaronder ik al mijn activiteiten uitvoer.Ons bedrijf ‘Van der Wurff Productions’ ontwerpt en vermarkt inventieve textiele producten. De focus ligt telkens op een enkel product. Originaliteit, mooie vormgeving, functionaliteit en eenvoud zijn belangrijke kernwaarden.  Het bedrijfsdoel is om eerlijke producten te leveren, die ecologisch zijn, maatschappelijk verantwoord vervaardigd worden, en die iedere participant in de productieketen een eerlijke opbrengst leveren. 

  Bij elke activiteit bekijken wij telkens hoe dit efficiënter en groener uitgevoerd kan worden, met zo kort mogelijke (productie)lijnen. 

  Daarnaast streven wij voortdurend naar hoge kwaliteit en snelle service aan naar onze klanten. 


  Voor de lange termijn is het doel om de Cat’s Trapeze breed in de wereldmarkt te zetten. Daarom doen wij niet alleen eigen verkoop, maar ook verkoop via distributeurs en web shops. 

  De gedachte is om zoveel mogelijk katten en 

  hun baasjes kennis te laten maken met ons mooie product. 

  Monitored by BelStat - Your Site Counts